Op zoek naar ontslagprocedure?

 
 
ontslagprocedure
De ontslagprocedure via de kantonrechter Vaststellingsovereenkomst.
U kunt op diverse genoemde ontslagprocedures klikken om op de pagina te komen waarop wij u nader informeren over de betreffende ontslagprocedure en hoe deze procedure in grote lijnen zal verlopen. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies.
ziekteverzuim
Ontslagprocedure UWV of kantonrechter tips voor werkgever.
Trajecten tools 40. Ontslagprocedure UWV of kantonrechter. Ontslagprocedure via UWV Ontslagprocedure via kantonrechter Opzegtermijnen in het nieuwe ontslagrecht Meerdere ontslagredenen Beroep tegen ontslagbeslissing Overgangsrecht. Tot 1 juli 2015 is het mogelijk om te kiezen of je de ontslagzaak voorlegt aan het UWV of de kantonrechter.
ziekteverzuim
UWV ontslagprocedure eerlijkmetrecht.
Ook kan een werknemer in principe behoudens enkele uitzonderingen aanspraak maken op de transitievergoeding. Indien u vragen hebt over de ontslagprocedure bij het UWV, kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met één van onze specialisten via 030-7210710 of via info@eerlijkarbeidsrecht.nl. Juridisch advies nodig?
cao
Advocaat bij ontslagprocedure UWV.
Advocaat bij ontslagprocedure UWV. Arbeidsrechtelijke ondersteuning bij procedures UWV. De werkgever kan bij ontslag kiezen voor een procedure bij het UWV, waarbij toestemming wordt gevraagd om de arbeidsovereenkomst met de werknemer op te zeggen. Ook hierbij is ondersteuning van een arbeidsrechtelijk specialist geen overbodige luxe.
uwv
Ontslagprocedure bij het UWV. Het verloop, de beslissing en vergoeding.
De ontslagprocedure bij het UWV. 14 september 2016. Stéfanie van Creij. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd kan niet zomaar door een werkgever worden opgezegd. Daarvoor is in sommige gevallen toestemming nodig van het UWV Werkbedrijf UWV en in andere gevallen van de kantonrechter.
cao
Ontslagprocedure voor een ambtenaar: onze site biedt alle informatie!
Ontslagprocedure voor een ambtenaar. De ontslagprocedures binnen het ambtenarenrecht moeten zowel door de overheidswerkgever als de ambtenaar opgevolgd worden. Doen ze dat niet, dan heeft dat gevolgen voor beide partijen. Voor de werkgever kan het betekenen, dat een ontslagbesluit wordt vernietigd door de bestuursrechter.
arbeidsongeschiktheid
De ontslagprocedure via de kantonrechter en het UWV uitgelegd Juridisch.nl.
De ontslagprocedure via de kanto. De ontslagprocedure via de kantonrechter en het UWV. Het is sinds juli 2015 een stuk makkelijker en goedkoper geworden voor een werkgever om een werknemer te ontslaan. Ook is de ontslagprocedure een stuk korter dan voorheen.
tweede spoor uwv

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
ontslag wederzijds goedvinden
Verschillende Ontslagprocedures.
Een ontslagprocedure is een juridische procedure gericht op de beëindiging van een arbeidsovereenkomst. Een werkgever is op een ontslagprocedure aangewezen in het geval hij de arbeidsovereenkomst met een werknemer wil beëindigen en de werknemer is het daar niet mee eens.

Contacteer ons