Meer resultaten voor jaarcontract verlengen

 
 
jaarcontract verlengen
Het jaarcontract, 9 vragen van werkgevers Arbeidsovereenkomst Ondernemen Met Personeel. Goudse logo.
Deze verplichting geldt als je van plan bent het jaarcontract te beëindigen, maar ook als je het wilt verlengen. De aanzegplicht is bedoeld om tijdelijke werknemers snel duidelijkheid te geven. Zo kunnen ze tijdig een nieuwe baan zoeken als dat nodig is.
arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Stilzwijgende verlenging van een tijdelijk arbeidscontract Ontslag.nl.
Op 24 juni 2002, ruim één maand voor het verstrijken van de einddatum, hebben de werkneemster en haar werkgever een bespreking over een nieuwe arbeidsovereenkomst. Tijdens dit gesprek maakt de werkgever duidelijk de arbeidsovereenkomst wel te willen verlengen, maar slechts voor een periode van twee maanden. De werkgever stelt een nieuwe arbeidsovereenkomst voor de duur van twee maanden op en legt die aan de werkneemster voor. Zij ondertekent de nieuwe arbeidsovereenkomst niet, maar blijft haar werkzaamheden ook na 31 juli 2002 normaal voortzetten. Na het verstrijken van de periode van twee maanden stelt de werkgever zich op het standpunt dat de arbeidsovereenkomst is afgelopen. De werkneemster daarentegen stelt dat de arbeidsovereenkomst zonder tegenspraak is voortgezet en zij dus opnieuw een jaarcontract heeft.
mobiel abonnement verlengen
Ik word werkloos UWV Voor Particulieren.
Mijn tijdelijke contract stopt. Voor het einde van een tijdelijk contract geldt geen opzegtermijn. Zodra u weet dat uw contract niet wordt verlengd, moet u direct op zoek naar werk. Vraag zelf voor afloop van het contract om een verlenging van uw contract.
kost
Contract niet verlengd, kan dat zomaar?: Ontslagwinkel.
Derde jaarcontract loopt bijna af. Moeten ze mij een vast contract bieden? Er is sprake van een overgang van de onderneming. Wat gebeurt er met mijn arbeidsovereenkomst? Ik heb een vast contract van vijf uur per week. Ik werk structureel 30 uur per week. Mogen mijn uren nu zomaar worden teruggedrongen tot vijf uur? Mijn werkgever wil mij een vierde tijdelijk contract aanbieden. Kan ik hiermee akkoord gaan? Bij de ontslagvergoeding in mijn beëindigingsovereenkomst staat dat de werkgever mij iets te verwijten heeft, terwijl in mijn ontslagbrief staat dat over en weer niets te verwijten valt. Moet ik akkoord gaan? Kan ik worden gehouden aan mijn concurrentiebeding? Mijn contract loopt over twee weken af. In mijn contract staat een opzegtermijn van een maand, maar werkgever heeft nog niets laten weten. Wat zijn mijn rechten? Relatiebeding overtreden door gebruik van social media! Ik ben al enige tijd ziek. Mijn werkgever wil mijn tijdelijke contract niet verlengen.
outplacementtraject uwv
Hoe vaak mag ik een contract voor bepaalde tijd verlengen? Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd MKB Servicedesk.
Als je een werknemer drie tijdelijke contracten hebt gegeven, met tussenpozen van maximaal zes maanden, moet het vierde contract een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd zijn. Je kunt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd dus twee keer voortzetten mits je daarmee niet de 24 maanden overschrijdt, zonder dat de overeenkomst moet zijn aangegaan voor onbepaalde tijd. Twee keer verlengen.
Wanneer gaat mijn tijdelijke contract over in een vast contract? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Of heeft u al 2 jaar lang tijdelijke contracten bij uw werkgever achter de rug? Als u dan binnen 6 maanden een nieuw contract krijgt, is dat automatisch een vast contract. Een nieuw tijdelijk contract kan pas volgen nadat u minstens 6 maanden uit dienst bent geweest.
Jaarcontract opzeggen of niet verlengen Carriretijger Forum.
Jaarcontract opzeggen of niet verlengen. Zit er wanneer je een jaarcontract hebt, een verschil tussen niet verlengen en zelf opzeggen van de arbeidsovereenkomst? Afgesproken is namelijk er" geldt een terugbetaling van de studiekosten, wanneer de werknemer zelf opzegd. Weet iemand of de werknemer in deze situatie, ook de studiekosten moet terug betalen, wanneer het contract niet wordt verlengd, omdat de werknemer dit niet wilt?
Mag" ik na een jaarcontract een halfjaarcontract aanbieden" De Zaak.
Moet ik hem dan weer een jaarcontract aanbieden of kan ik de arbeidsovereenkomst ook met een kortere periode verlengen." Advies van Bauco van der Meulen, adviseur bij De Zaak en eigenaar van adviespraktijk MMC in Amstelveen. Ja, dat is mogelijk.
Stilzwijgend verlengen van contracten en abonnementen: De Wet Van Dam @ iusmentis.com door Arnoud Engelfriet.
Volgens de wet mogen contracten maximaal voor één jaar worden aangegaan. Een contractsduur tot twee jaar is alleen toegestaan als de consument daarvoor een significant loyaliteitsvoordeel ontvangt, zoals een flinke korting ten opzichte van het jaarcontract of het gratis gebruik van een mobiele telefoon. Opzegtermijn van een maand. Na de eerste stilzwijgende verlenging mag de consument op grond van de Wet Van Dam op elk moment opzeggen, met een opzegtermijn van een maand. Dit geldt ook als de verlenging formeel met meer dan een maand is. Men kan dus een verlenging van een jaar krijgen, maar die mag tóch elke maand worden opgezegd. Eventuele al vooruit betaalde bedragen voor de rest van dat jaar moeten dan worden terugbetaald. Bij kranten en tijdschriften mag het bedrijf het abonnement verlengen met maximaal drie maanden.

Contacteer ons