Meer resultaten voor ontslagvergoeding en ww

 
 
ontslagvergoeding en ww
Bereken transitievergoeding, kantonrechtersformule en WW uitkering.
Deze rekentool berekent de kantonrechtersformule op basis van de officiële richtlijnen van de commissie arbeidsrecht van de Kring van Kantonrechters. De kantonrechtersformule wordt nog af en toe gebruikt als richtsnoer voor een ontslagvergoeding bij ontslag met wederzijds goedvinden. Bereken de WW-uitkering.
Ontslag en geld De WW-uitkering van het UWV Juridisch Platform.
Zelf ontslag nemen en WW. Als je zelf ontslag neemt al dan niet in je proeftijd kun je je recht op een WW-uitkering behouden, mits er sprake is van bijzondere omstandigheden. Vind je dat op je situatie een bijzondere omstandigheid van toepassing is? Neem dan contact op met ons voordat je daadwerkelijk ontslag neemt. Zonder professionele hulp is het lastig je recht op een WW-uitkering veilig te stellen. Bel nu met een jurist. Wil je direct een ontslagjurist spreken? Bel dan het volgende nummer voor een gratis adviesgesprek. 020 4689 114. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 0800: 1800: uur. Je kunt ons daarbuiten ook per e-mail bereiken. Laat je terugbellen. Eén van onze juristen belt je gratis terug op een passend moment. Wanneer Kies een dag. Moment Kies een tijdstip. 0900: 1200: uur. 1200: 1500: uur. 1500: 1800: uur. Bel me binnenkort. Ontslagredenen Ontslagprocedures Ontslagmomenten Vaststellingsovereenkomst. Transitievergoeding Kantonrechtersformule Gouden handdruk Oprotpremie Billijke vergoeding WW-uitkering Emolumenten Vakantiedagen Outplacement Eindafrekening. Tips bij ontslag Sector: onderwijs Sector: scheepvaart Instanties Juridische hulp Voorbeeldbrieven Arbeidsrecht. Wij zijn er voor je! In 95% van de gevallen voorkomen wij een rechtszaak, behouden we je WW-uitkering en verhogen we je ontslagvergoeding.
Vraag Antwoord Ontslagvergoeding Rendement.
Hoe werkt de ZVW-bijdrage bij ontslag? Een ontslagvergoeding kwalificeert als loon uit vroegere dienstbetrekking. Over loon uit vroegere dienstbetrekking moet u gewoon de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet. Valt de ontslagvergoeding van een werknemer ook onder het loonbeslag? In principe heeft het loonbeslag betrekking op alle vorderingen uit de arbeidsovereenkomst die de werknemer tijdens het beslag op zijn werkgever heeft en zal krijgen.
Ontslag met wederzijds goedvinden Wet Recht.
Wat is het precies? Kunt u zomaar een beëindigingsovereenkomst tekenen? Hoe zit het met een ontslagvergoeding? Hoe zit het met WW en is een pro forma ontslagprocedure nog nodig? Ontslag met wederzijds goedvinden. Ontslag met wederzijds goedvinden is een ontslagvorm die geregeld voorkomt.
Hebben andere inkomsten invloed op mijn WW-uitkering? Judex.
Een eventueel door u ontvangen gouden handdruk, afkoopsom of schadevergoeding bij ontslag. Wel moet u er rekening mee houden dat uw WW-uitkering wat later in kan gaan als u een ontslagvergoeding ontvangen heeft. Deze wachtperiode wordt ook wel de fictieve opzegtermijn genoemd. Vermogen, spaargeld, alimentatie, een erfenis, kinderbijslag, de huur, zorg of kinderopvangtoeslag. Er geldt voor de WW dus geen vermogenstoets. Een onkostenvergoeding voor vrijwilligerswerk. Maar het totaalbedrag dat u ontvangt mag dan niet hoger zijn dan de zogenaamde maximale vergoeding vrijwilligerswerk. Bijverdienste die u al had toen u werkloos werd. Het kan zijn dat u voordat u werkloos werd twee banen combineerde of naast een baan werkzaam was als zelfstandige. Als u dan werkloos wordt van een baan, tellen de verdiensten van de andere baan of het werk als zelfstandige niet mee. Maar let op: Als u daarna meer gaat werken in de andere baan of meer gaat werken als zelfstandige heeft dat wel weer gevolgen voor uw WW-uitkering. Joyce werkt bij een bank en is daarnaast zelfstandig gevestigd acupuncturiste.
ontslagvergoeding ADVOCATEN.NL online rechtsbijstand.
Bron: De Telegraaf. Auteur Advocaten.nl Geplaatst op 01/01/2016 20/12/2015 Categorieën arbeidsrecht, onderneming, overeenkomst, sociaal recht Tags ontslag, ontslagvergoeding, transitievergoeding, Werk en Zekerheid, werkgever, werknemer Nieuwe regels WW geven nog geen problemen. Door de nieuwe Wet Werk en Zekerheid WWZ worden WWers voortaan gestimuleerd om naast hun uitkering ook te gaan werken.
U wordt ontslagen: waar hebt u recht op?
In het nieuwe arbeidsrecht heeft de ontslagvergoeding plaatsgemaakt voor een transitiebudget. Dit budget moet u inzetten voor scholing en arbeidsbemiddeling. Bij een ontslag met wederzijds goedvinden kunt u wél gebruik blijven maken van de oude regelingen voor ontslagvergoeding. Deze afspraken maakt u in een zogenaamde vaststellingsovereenkomst.
ww-uitkering na ontslagvergoeding gouden handdruk Aowomhoog.nl.
Belangrijk is om te weten dat de ontslagvergoeding en ww-uitkering los van elkaar worden beschouwd door de overheid. Een ww-uitkering wordt dus niet gekort als gevolg van de ontslagvergoeding die u heeft ontvangen. Wanneer uw ontslagvergoeding of gouden handdruk als inkomen wordt gezien door de belastingdienst, kan dat wel negatieve gevolgen hebben voor de hoogte van uw kinder, zorg en/of huurtoeslag.
Uitkering WAO 45-55 en vergoeding bij ontslag Werksite.
Ik ben gedeeltelijk WAO 45-55 en dreig nu voor mijn restbaan 72% ontslagen te worden. Hierbij ontvang ik een ontslagvergoeding. Heeft de vergoeding invloed op mijn WAO uitkering en ontvang ik nu WW voor mijn restbaan. Mijn leeftijd is 61 jaar.

Contacteer ons