Resultaten voor ontslagen worden

 
 
ontslagen worden
Dreigend ontslag kan ik zomaar ontslagen worden?
Kan ik zomaar ontslagen worden? Nee, je kunt niet zomaar ontslagen worden. En met een ontslagaanzegging alleen komt er sowieso geen einde aan je contract. Meestal is het wel de start voor een onderhandeling over de voorwaarden van een ontslag.
Ontslag: alles wat je moet weten over ontslagsoorten en je rechten CNV Vakmensen.
Tijdens je proeftijd, een soort kennismakingsperiode tussen jou en je baas, kun je ontslagen worden. Voor zon ontslag hoeft je baas geen reden te geven. Als je ontslagen wordt in je proeftijd, geldt het ontslag per direct. Als je ontslagen wordt in je proeftijd, moet het natuurlijk wel zo zijn dat die periode nog steeds gaande is.
Kun je ontslagen worden voor het eten van een handje pindas?: Universiteit van Nederland.
Kun je ontslagen worden voor het eten van een handje pindas? Pindas maken niet alleen het leven van allergische mensen zuur. Twee mensen werken bij de KLM. Beiden stelen een zakje nootjes. De een wordt wel ontslagen, de ander niet.
Ontslag via post-it: bedrijf laat personeel stemmen over collega's' RTLZ.
Zo" worden niet alle jonkies ontslagen en houd je dus niet alleen maar grijze koppen over." Tekst gaat door onder de foto. Bij Keytoe bepalen werknemers ook elkaars salaris. EĆ©n van de ontslagen Keytoe-medewerkers is Raphael Schuler. Tegenover het AD beschrijft hij de post-it-actie als niet de fijnste manier van ontslagen worden.
ontslagen worden Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Voorbeeldzinnen voor ontslagen" worden" in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Bab.la is niet verantwoordelijk voor deze inhoud. Lees hier meer. Dutch Maar ook de Raad kan hier niet van zijn verantwoordelijkheid worden ontslagen.
Kan ik ontslagen worden bij ziekte? Re-integratie Kiezen.
Kan ik ontslagen worden bij ziekte? Tijdens de eerste 2 jaar van uw ziekte mag u niet ontslagen worden. Maar let op: als u in deze twee jaar onvoldoende meewerkt aan uw re-integratie dan kunt u ook binnen deze periode ontslagen.
Directeur van BV ontslaan Wet Recht.
Ook kan het zo zijn, dat er bijvoorbeeld door een aandeelhoudersovereenkomst beperkingen worden opgelegd de directeur van de bv kan dan wel ontslagen worden, maar dat levert wanprestatie op. Wat kan de door de bv ontslagen directeur doen? Een directeur van een bv ontslaan is niet altijd even gemakkelijk.
Ontslag bij vast contract Ontslaghulp.
Ook als je een vast contract voor onbepaalde tijd hebt, kun je ontslagen worden. Wanneer je een vast contract hebt, kan je werkgever je alleen minder gemakkelijk ontslaan dan wanneer je een arbeidscontract voor bepaalde tijd hebt. Dan geldt namelijk dat hij/zij daar een redelijke onderbouwing voor nodig heeft.
Welkom op Ontslagen-worden.nl, alle informatie over het ontslag en ontslagrecht. Ontslagen-worden.nl.
Welkom op Ontslagen-worden.nl. Advies en informatie bij ontslag of ontslagen worden. Bent u ontslagen? Heeft u ontslag genomen? Wat is een ontslagvergoeding nou eigenlijk? Misschien bent u op zoek naar tips en hulp om iemand te ontslaan! Weet u niet goed hoe u een ontslagronde moet aanpakken?

Contacteer ons